Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA

Emoció i victòriapel Vendrell

Una victòria aconseguida en els últims segons deixa el Vendrell amb balanç positiu abans de la segona volta.

Els locals van començar amb avantatge en el primer quart i el Roser va imposar el seu ritme de partit i va remuntar al llarg del matx. Al quart període es va arribar amb el marcador de 54-64 (36').

Però un parcial de 16-4 els va posar al davant quan faltaven 10 segons. El Roser va encistellar per forçar la pròrroga. En el temps extra, els visitants es van avançar 70-74 i l'intercanvi de cistelles va portar al 77-79 quan faltaven 10 segons. Un triple d'Albert Trillas va posar el 80-79 i el Roser no va poder aprofitar cap dels dos atacs de què va disposar.