Ballell (18), Comas (2), Roma (7), Verdaguer (4), Espaulella –cinc inicial–, Sanglas (11), Masnou (2), Hernández (17), Ezequiel (29) i Condom (4). 12 triples: 4 Ezequiel i Ballell, 3 Hernández i 1 Sanglas. 22/24 tirs lliures. 26 faltes. Eliminats: Condom (34'), Roma i Sanglas (40').
Bravo (12), Torrent (3), Garriga (9), Rebollo (24), Palomino (14) –cinc inicial–, Blesa (3), Vilà (3), Ortiz (13) i Roca (2). 5 triples: 2 Ortiz, 1 Bravo, Torrent i Vilà. 20/29 tirs lliures. 23 faltes. Cap eliminat.
PARCIALS:
28-20, 46-39; 62-59 i 94-83.
COMENTARI:
L'equip de Francesc Sempau no va poder aconseguir un bon resultat a Vic, on els locals només han perdut un partit. Després de començar amb un parcial favorable de 6-17, el Vic va reaccionar amb un 14-0 que els deixava davant abans d'acabar el primer quart. En el segon i tercer quart el Vic va continuar dominant en el marcador, i no va ser fins a la meitat del tercer període que la defensa del Blanes es va acabar entonant. L'últim període va començar amb igualtat, però l'encert en el tir dels vigatans no permetia la remuntada, fins que un triple de Vilà va fer avançar el Blanes. Però el joc boig que es va veure (sis triples del Vic en el darrer quart, 32-24 de parcial) i el desequilibri d'un jugador com Ezequiel, integrat en la dinàmica de l'equip d'EBA i que ja va anotar 29 punts contra el Sant Adrià, no van deixar que el Blanes pogués lluitar pel partit.