Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA

Un quart és suficient per al Reus Deportiu

El Reus Deportiu va aconseguir una victòria de mèrit contra un rival directe i que el deixa fora de la zona de descens directe.

Tot i que els reusencs van jugar una primera meitat molt espessa, van arribar al descans vius (32-35). La tònica es va mantenir al tercer quart, en què els visitants no van saber distanciar-se.

Al principi de l'últim quart el Deportiu va capgirar el marcador amb un parcial de 10-0 (56-49), que van saber administrar fins arribar a una màxima diferència de 10 punts a dos minuts del final, que ja va ser definitiva.