Més bàsquet

BÀSQUET / EBA

Amb opcions

El Vila-seca va estar molt encertat en atac, però va descurar l'aspecte defensiu

La victòria de la setmana passada, la primera del curs, va significar una injecció de moral per als homes de Carlos Aparicio que s'ha reflectit en aquest primer partit de la segona volta. El Vila-seca no va ser capaç de guanyar el Sedis Mausa, però va millorar amb escreix el resultat del seu primer enfrontament (95-60) i va mostrar la seva cara més competitiva. De fet, va tenir opcions d'emportar-se el partit, però, finalment, la balança es va acabar decantant a favor dels visitants quan en les darrers possessions Albert Ros va anotar un triple, i juntament amb Manuel Núñez van fer valer el seu bon fer i van anotar les dues cistelles decisives. En aquests moments, el Vila-seca havia perdut el nord i va estar inoperant tant en defensa com en atac.

Tots dos equips van sortir a l'atac i van deixar en un segon terme l'aspecte defensiu. En el primer quart els visitants van agafar una renda d'uns 6-8 punts, però el Vila-seca va saber reaccionar i va controlar el joc fins a arribar al descans un punt per sota (44-45). A la represa els va faltar agressivitat i, malgrat que van arribar a posar-se davant amb diferències curtes, no van saber gestionar els últims minuts.