Més bàsquet

BÀSQUET / 1a CATALANA

El Vilablareix agafa el ritme i va guanyant

VILABLAREIX
65
CÍRCOL CATÒLIC
58
VILABLAREIX:
Lucena (11), Muñoz (13), S. Moreno (2), Planas (9), A. Moreno (14); Uriel (6), Mallorquí (8), A. Alzugaray, Núñez (2), Carbó i Otero. 2 triples de Lucena. 23/35 tirs lliures. 25 faltes.
CÍRCOL CATÒLIC:
Soliberes (2), Gratacós, Ruiz (2), Forteza (4), Eñieso (6); Ribas, Díaz (7), Ors (2), Català, Lozano (6), Rovira (10) i Sánchez (19). 2 triples: Díaz i Sánchez. 16/21 tirs ll. 26 faltes.
PARCIALS:
21-10, 7-17, 13-6 i 24-25.
COMENTARI:
El Vilablareix va aconseguir la tercera victòria consecutiva, la tercera en aquesta temporada, i sembla que està disposat a canviar la dinàmica perdedora que havia tingut fins ara. L'equip de Vilablareix va començar el partit molt concentrat i, de bon començament, es va avançar en el marcador i en cap moment no va deixar que els badalonins tinguessin possibilitats. Tot i el bon inici, en el segon període el Vilablareix va baixar la guàrdia i no va estar gens encertat ni en defensa ni en atac, però no va perdre l'avantatge. A partir de la represa va tornar a dominar defensivament i ofensiva. El Círcol Catòlic no va tenir possibilitats en cap moment i no va estar gens encertat en cap faceta del joc, la qual cosa també va facilitar la feina del Vilablareix.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)