Més bàsquet

BÀSQUET / EBA

GAM VILA-SECA

El Vila-seca més competitiu

En les darreres jornades ha mostrat la seva millor cara, però encara ha de millorar molt

El Vila-seca continua instal·lat en la darrera plaça de la categoria amb un balanç d'un partit guanyat i quinze de perduts, però un tènue raig d'esperança brilla per als de Carlos Aparicio, que van guanyar el partit de la quinzena jornada contra el Monte Ducay Olivar (79-77) i van fer un gran partit, encara que no van ser capaços de rematar el duel contra el Sedis Mausa (87-92). Així doncs, tot i els mals resultats i a pesar que res augura que la situació millori gaire, els de Vila-seca estan travessant, ara mateix, el seu millor moment des que va començar la competició.

Aquesta setmana posaran a prova la seva susceptible millora jugant a fora contra el Recambios Gaudí CB Mollet, setè classificat (9-7), que acaba de perdre contra el segon de la taula, el Santfeliuenc (78-83). El fonament de l'equip vallesà és l'experimentat escorta Jonathan Ramírez, que és el màxim anotador de la categoria amb 25,8 punts per partit i que té el rècord d'enguany d'anotació amb 38 punts. L'estadística del jugador es completa amb 1,8 rebots i 1,4 assistències.

Per la seva banda, els visitants confiaran en el revulsiu més important de l'equip, el búlgar Dimitre Marintchechki, que en només 8 partits ha fet una mitjana de 18,75.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)