Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA

Victòria molt suada del Girona

El Girona B no es posa en marxa fins a l'últim quart, que comença amb un 11-3

Durant trenta minuts el Sant Andreu de Natzaret va ser un corcó per a l'equip gironí, negant tot allò que podia afavorir l'equip local. Una defensa asfixiant no deixava que l'equip gironí pogués córrer al contraatac i en estàtic les possibilitats de jugar amb els jugadors interiors estaven negades per una primera línia defensiva molt intensa. Tot i que els barcelonins deixaven opcions de tir exterior, la falta d'encert en els triples i una defensa que deixava jugar còmodament el rival van provocar que arribés al descans amb poca anotació i l'equip visitant al davant (27-29).

En el tercer quart, el Girona va aconseguir superar la defensa amb què s'havien trobat i connectar amb els pivots. Tot i que la reacció no es veia en el resultat, va servir perquè els gironins es trobessin còmodes.

En els primers minuts del darrer quart, un parcial d'11-3 va situar el marcador en 58-50 i la millora de la defensa gironina va deixar el Sant Andreu sense resposta. Els locals van saber mantenir la diferència, sobretot gràcies a l'encert ofensiu d'Alarcón (25 punts, amb 4 triples). Amb avantatges de 10 punts, només un final a la desesperada dels visitants va deixar el marcador en 72-66.

GIRONA FC B
72
NATZARET
66
GIRONA FC B:
Serra (3), Fernández (3), Pujols (2), Masllorens (12), Alarcón (25) –cinc–; Agustí (8), Vila (7), Martínez (8), Frigola, García i Muñoz 4. 8 triples: 4 Alarcón, 1 Serra, Fernández, Agustí i Vila. 12/18 tirs lliures. 24 faltes. Cap eliminat.
SANT ANDREU NATZARET:
J. Rodríguez (5), Esteve (9), D. Rodríguez (10), Poch (7), Jerez (14) –cinc– Obregón, Málaga, Zudaire (10), Belmonte (9) i Suñé (2). 3 triples de Belmonte. 15/27 tirs lliures. 19 faltes. Cap eliminat.
PARCIALS:
10-14, 27-29; 45-47 i 72-66.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)