Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA

L'Adepaf sorprèn al Vic

El millor partit en defensa de tota la temporada va servir a l'equip d'Oriol Rabert per vèncer l'equip amb la millor mitjana d'anotació de la lliga i que comptava amb baixes importants com Ezequiel o Albert Roma. No va ser el dia de la inspiració ofensiva (tot i que quatre jugadors van superar els 10 punts), sinó que la defensa va ratllar al seu millor nivell. El marcador va ser sempre favorable a l'equip figuerenc, amb diferències per sota dels 10 punts. El descans va servir perquè el Vic intentés recuperar el domini del joc, però la falta d'encert local i la tenacitat defensiva de l'equip empordanès van evitar patiments.

VIC B 59

ADEPAF 70

VIC B: Comas, Ballell (7), J. Verdaguer (2), Ll. Verdaguer (10), Condom (8) –cinc inicial– Sanglas, Masnou (8), Hernández (9), Espaulella, Juvanteny (11), Samara. 5 triples: 2 Ballell i Hernández, 1 Masnou. 8/11 tirs lliures. 22 faltes. Eliminat: Juvanteny (40').

ADEPAF: Oliva (15), Pascua (12), Vallmajó (9), Pujol (3), Montalat (11) –cinc inicial– Planes, Macau (5), Danés i Estarriola (14). 7 triples: 2 Vallmajó, 1 Estarriola, Pujol, Macau, Pascua i Oliva. 16/20 tirs lliures. 14 faltes. Cap eliminat.

PARCIALS: 15-22, 27-34; 46-53 i 59-70.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)