Més bàsquet

LLIÇÀ D'AMUNT 79 - FONTAJAU 87

Molt bon partit del Fontajau, que gràcies a un gran treball en equip va aconseguir remuntar un partit que se li havia posat negre des de l'inici. El Lliçà va començar el matx amb un gran encert exterior i va deixar el Fontajau a 24 punts de diferència per afrontar el segon període. Malgrat que tot s'havia posat en contra als visitants, el Fontajau no va abaixar els braços i va començar una gran feina en defensa per poder escurçar les diferències en el marcador fins a 15 punts en la segona part. En el tercer quart, l'equip gironí va voler creure que podia remuntar, i amb una gran fluïdesa en atac i millorant encara més la defensa, va reduir la distància amb els locals fins a 5 punts. En l'últim quart, el Fontajau va culminar la remuntada amb un gran joc d'equip i un gran encert, sobretot en els tirs lliures.
LLIÇÀ AMUNT:
Moya (5), Parera (13), López (27), Bellido (6), Roca (7) –cinc inicial–, A. J. López (3), Touré (3), Anglés, Cabañas, Custodio, Alvárez (10). 6 triples: 4 López, 1 A. J. López i Roca. 21/27 tirs lliures. 32 faltes. Roca i Álvarez.
FONTAJAU:
F. Sirera (19), Bermúdez (17), Quintana (10), Aguilar (2), Quesada (7) –cinc inicial–, J. Sirera (17), Tarrades (11), Gómez, Sitges, Prunella. 4 triples: 2 Qintana, 1 Terrades, Bermúdez. 25/36 tirs lliures. 25 faltes. Eliminats: J. Sirera.
PARCIALS:
35-18, 20-22, 9-19 i 15-28.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)