Més bàsquet

BÀSQUET / 1a CATALANA

El Vilablareix no troba el camí del triomf

ALELLA
67
VILABLAREIX
60
ALELLA:
Córdoba (23), Gascón (6), Roca (5), Verges (8), Pons (17) –cinc inicial–, Gimferrer (4), Sáez, Moreno (1), Torres, Gómez i Fernández (3). 2 triples: 1 Gascón i Pons. 18/26 tirs lliures. 23 faltes. Eliminat: Moreno.
VILABLAREIX:
Lucena (8), Muñoz (9), Núñez, Moreno (7), Carbó –cinc inicial–, Uriel (13), Mallorquí (11), Alzugaray, Planas (7) i Otero (5). 6 triples: 2 Uriel, 1 Lucena, Mallorquí, Muñoz i Otero. 18/28 tirs lliures. 29 faltes. Eliminats: Lucena i Uriel.
PARCIALS:
11-16, 17-13, 20-10 i 19-21.
COMENTARI:
El Vilablareix continua la mala ratxa i no troba el camí per guanyar els partits tot i la seva millora en el joc. De sortida, el Vilablareix va estar molt encertat en l'organització defensiva i va saber sortir al contraatac i trencar d'aquesta manera la barrera defensiva que va posar l'Alella. Tot i això, els locals van reaccionar i van posar en pràctica una defensa en zona que va tallar el bon atac que havia portat a terme el Vilablareix. En el tercer quart de joc, l'Alella va saber aprofitar la desconcentració del Vilablareix per anotar un parcial de 0-8 i agafar un avantatge còmode. Al final del partit el Vilablareix va mostrar el seu desacord amb alguna actuació arbitral.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)