Subils (4), Serra (16), Dover (4), Gil (6), Obrer (4) –cinc inicial–, Heras (8), García (4), Sargatal, Pérez i Avilés (6). 1 triple: Dover. 13/22 en tirs lliures. 24 faltes. Eliminats: Subils i Pérez.
Bartrolí (10), Pons (10), Torrent (13), Bover (6), Burguet (3) –cinc inicial–, Costa (4), Feixas (9), Geli (4), Nadal (9), Busquets (3) i Mutait. 9 triples: 2 Pons, 2 Torrent, Bartrolí, Bover, Burguet i Busquets. 15/23 en tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: Bover.
PARCIALS:
21-17, 28-33, 42-53, 52-71
COMENTARI:
El Salt va fer valer la seva condició de líder en un partit molt sòlid, sobretot defensivament. Malgrat el bon començament de l'Onyar, que va agafar avantatge amb un 11-2 inicial, el conjunt saltenc va imposar la seva defensa i va aconseguir capgirar el resultat abans d'arribar al descans. El bon treball defensiu dels locals en el tercer període va impedir que el rival trenqués el partit, però en l'últim quart, l'alt encert en el tir exterior del Salt –9 triples al final de partit– i la poca efectivitat de l'Onyar –només un– van impedir que el derbi arribés a un final ajustat. / EL 9
ARGENTONA B
74
L'ESCALA
62
ARGENTONA B:
Espín (26), Martínez (5), Vives (7), Arregui, Seidi (9), Pou (17), Rodríguez, Byra (2), Jabbi (6), Xamora (2). 9 triples: 3 Espín, 2 Seidi, 2 Pou, 1 Martínez i Vives. 17/25 tirs lliures. Eliminat: Seidi.
L'ESCALA:
Capella (8), Martini (3), Jambert (2), Ureña (2), Poch (15), Varo (5), Costey (21), Esponella, Martí (6). 4 triples: 2 Costey, 1 Poch i Martini. 12/21 tirs lliures. 25 faltes. 3 eliminats: Martini, Ureña i Poch.
PARCIALS:
13-18, 36-38, 60-50, 74-62
COMENTARI:
L'Escala va dominar completament el partit la primera mitja part, agafant petits avantatges en el marcador. En la represa, l'Argentona va despertar i va afinar la punteria, sobretot des de la línia de 6,25. D'aquesta manera els locals van agafar avantatges de fins a 10 punts que van anar mantenint i que l'Escala no va ser capaç d'escurçar en cap moment de la segona part. Cal destacar l'actuació del jugador escalenc Costey, que amb 21 punts va ser el màxim anotador dels seu equip, però la seva aportació no va ser suficient perquè l'Escala s'emportés el partit.