Més bàsquet

BÀSQUET / 1a CATALANA

El Quart continua imparable

QUART
91
SANT GERVASI
61
QUART:
Artigues (6), Montiel (18), Puertas (15), Serra (5), Moises (9) –cinc inicial–, Herrera (27), Ayach (2), Comas (2), Joel (7). 4 triples: 2 Artigues, 1 Serra i Joel. 25/38 tirs lliures. 16 faltes.
SANT GERVASI:
Bas (9), Del Cerro (2), Garrido (2), González, Crespo (7) –cinc inicial–, Flos (1), Dzigal (7), Garriga (9), Paredes (8), Villanueva (2), Delgado (14). 5 triples: 2 Paredes, 1 Bas, Garriga i Delgado. 8/14 tirs lliures. 28 faltes. Eliminat: Dzigal.
PARCIALS:
26-16, 43-39, 64-50, 91-61
COMENTARI:
El Quart continua la seva ratxa guanyadora i torna a passar per sobre el rival, en aquest cas el Sant Gervasi, que és l'últim classificat de la categoria. Tot i això, els barcelonins no van abaixar els braços fàcilment. El partit va començar amb un ritme molt intens del Quart, amb què va poder agafar un avantatge de 10 punts. En el segon període, però, el Sant Gervasi va organitzar la defensa i amb el domini del rebot va aconseguir escurçar diferències fins a situar-se a només 4 punts dels de Quart. En la represa, el Quart va tornar a dominar i gràcies a una bona defensa va tornar a ampliar les diferències en el resultat fins al final del partit. El Sant Gervasi no va poder seguir el ritme del Quart, que té més fons de banqueta.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)