Més bàsquet

BÀSQUET / EUROCOPA

L'Estudiantes té la pista a favor

Els madrilenys disputaran a casa la tornada dels quarts contra el Cedevita Zagreb i el Cajasol rebrà primer el Budivelnik

L'Estudiantes volarà fins a Zagreb per enfrontar-se amb el Cedevita el 23 de març i rebrà els croats a Vistalegre el 30 del mateix mes. Els madrilenys van guanyar el factor pista en la tornada, ja que va assolir el lideratge del grup K en derrotar el Galatasaray turc (71-69). Els croats, per la seva banda, tot i derrotar el Kazan rus van quedar segons del grup I. Els madrilenys van patir per guanyar un partit que, en major part, van controlar. Tot i arribar a disposar d'un avantatge de dotze punts (42-30), els de Luis Casimiro van perdre la punteria i van estovar-se per la intensificació de la defensa turca. El Galatasaray, amb un efectiu Shumpert (18 punts), va anar escurçant la diferència fins a la mínima expressió. El matx es va decidir en un cara o creu en l'últim instant gràcies a una assistència de Granger sobre un brillant Asselin (22 punts i 25 de valoració).

Per la seva banda, el Cajasol no va ser capaç de derrotar el Benetton i s'ha de conformar amb una segona posició que l'emparella amb el Budivelnik ucraïnès. Els sevillans van passar com a segons de grup en caure a Treviso contra un Benetton que va trobar moltes facilitats per esquivar la defensa contrària.

El que diu adéu a la competició és el Gran Canària, sense Savané ni Rey, no va poder acomiadar-se de la competició amb un triomf i va caure per la mínima contra els serbis de l'Hemofarm.

LA JORNADA

Grup I
Hemofarm- Gran Canària
75-74
Unics Kazan - Cedevita
84-88
Grup J
Aris - Le Mans
73-78
Göttingen - Budivelnik
61-63
Grup K
Estudiantes - Galatasaray
71-69
Caserta - Nymburg
88-80
Grup L
Panellinios - Alba Berlín
86-73
Benetton - Cajasol
84-68
Quarts de final:
Pepsi Caserta - Unics Kazan Cedevita - Estudiantes Cajasol - Budivelnik Goettingen - Benetton Treviso
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)