Més bàsquet

BÀSQUET / LEB PLATA

ADT

Trenquen la inèrcia negativa

Després de cinc derrotes, l'ADT guanya amb autoritat l'Illescas

Obre forat amb l'encert de tres (7/12 al descans) i mana sempre

Mateo Rubio
ENTRENADOR DE L'ADT
«No diria que ha estat un partit tranquil, perquè necessitàvem guanyar i això ens feia estar amb tensió, però l'hem tingut controlat»
«Hem jugat molt bé el primer i el tercer quart, i no tant el segon; en què ens hem relaxat quan teníem un marge clar, i l'últim, que no hem estat bé en atac»
«En la segona part hem tornat a millorar defensivament i en atac, i hem obtingut un triomf importantíssim per recuperar la confiança»

Com deia Mateo Rubio en la prèvia, ahir era «guanyar o guanyar», i l'ADT va deixar-se de romanços per tombar l'Illescas i tornar a assaborir una victòria que feia cinc jornades que no havia tastat. Una victòria merescuda, amb els tarragonins manant gairebé de bon començament. El 7-2 en contra d'entrada va ser l'únic instant en què els locals van manar. La resposta dels de Mateo Rubio, però, va ser contundent. Parcial demolidor de 6-21 i partit sota control (13-23), amb una defensa de ferro i un atac amb criteri. L'encert des dels 6m75 (7/12 en el primer temps) va ser també definitiu, i l'ADT es va escapar en el resultat tot just arrencar el segon període (17-33). El matx semblava encarrilat, però aquí els tarragonins van afluixar i l'entrada en escena de Txubrevitx i els triples van fer despertar l'Illescas. En el descans la diferència s'havia reduït perillosament (39-46), perquè la defensa tarragonina tampoc havia mantingut el bon nivell inicial (26 punts encaixats al segon període). La remuntada, però, es va quedar aquí. Després de la represa l'ADT va sortir endollat, i amb un parcial de 2-11 va restablir l'statu quo (41-57). La diferència es va enfilar, en el tercer període, fins als 17 punts (49-66), i a partir d'aquest instant la feina de l'ADT va ser de control, mantenint sempre un coixí de seguretat que no va baixar mai dels 10 punts. I això que els tarragonins ja no van mantenir l'encert en els triples (1/8 en la represa), en l'últim quart no van estar bé en atac (només 9 punts) i que Alexei Txubrevitx (25 punts i 18 rebots, amb 40 de valoració) va fer molt mal dins la zona. Res, però, va fer perillar un triomf valuós per recuperar l'autoconfiança.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)