Més bàsquet

BÀSQUET

COPA CATALUNYA FEM. (ASCENS)

El derbi és per al Reus

El primer partit entre els dos equips tarragonins al grup d'ascens va acabar amb la victòria del Reus Deportiu.

En un matx en què les de Berni Rubio van començar amb un parcial de 0-10, les jugadores del Valls van retallar distàncies abans d'acabar el primer quart (11-16) i la puntuació al marcador es va mantenir amb el domini reusenc durant gairebé tot el partit.

Al tercer quart, l'equip vallenc va mostrar-se més inspirat, fins al punt d'avançar-se a 41-40. Però el Reus va canviar la defensa i la pressió va permetre recuperar pilotes i anotar punts fàcilment.

L'últim quart es va viure amb avantatges per a l'equip visitant, que arribaven als 10 punts, i es va arribar als minuts finals amb certa tranquil·litat i la victòria a la butxaca. Només la relaxació final va permetre al Valls maquillar el resultat, que deixa un possible average entre els dos equips obert.