Més bàsquet

BÀSQUET /1a CATALANA

ONYAR 75 - VILABLAREIX 54

L'Onyar va endur-se el duel entre dos equips que passen per un mal moment en resultats. Tot i el 25-12 després d'11 minuts de joc, les baixes locals van permetre al Vilablareix mantenir-se viu, i arribar a empatar el partit al començament de tercer quart gràcies a una efectiva defensa zonal. La reacció de l'Onyar no va fer-se esperar i un parcial de 21-4 va trencar definitivament el partit, convertint l'últim període en un pur tràmit per al conjunt local. Aquesta victòria, tretzena de la temporada, manté l'Onyar una setmana més a la zona alta de la classificació.