Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA FEMENINA

Control i relax

El Girona retroba el triomf en la fase d'ascens, després de perdre dos partits

El Girona va tenir el control del partit en tot moment i la seva victòria no va perillar. Però, tot i això, l'Olesa no va abaixar els braços i va aconseguir acostar-se en el marcador en alguns moments del matx, però sense fer perillar el domini de les jugadores gironines.

Amb un parcial de 8-0, el Girona va encarar l'enfrontament amb contundència i va demostrar que volia retrobar el camí del triomf en aquesta fase d'ascens. En el minut set de joc, les gironines ja havien aconseguit una diferència de 13 punts respecte al rival, que no va estar gaire encertat de cara a la cistella. En el segon període, l'Olesa va estar més encertat en atac, però no va aconseguir acostar-se en cap moment al Girona. En la represa, l'Olesa va anotar un parcial de 0-8 que el va posar dins el partit i va reduir les diferències aprofitant una desconcentració momentània del Girona, però no va posar les gironines contra les cordes.

En l'últim quart, el Girona va sortir decidit a guanyar. Va recuperar el bon joc inicial i, malgrat que l'Olesa va tornar a escurçar l'avantatge, el triomf de l'equip gironí no va perillar.