Més bàsquet

BÀSQUET / LEB OR

Tensa espera

Des de dimecres, les cartes estan sobre la taula. Middleton té via lliure per jugar amb el València un cop es va acollir al decret 1.006 –ahir al vespre, però, encara constava com a jugador del Girona a la FEB– i el club gironí està en espera de la resolució de la federació. S'és optimista, però la tensió encara es mantindrà latent fins que no arribi el llum verd de manera oficial. Fonts federatives van confirmar ahir l'arribada de la documentació per fer fitxa de la primera plantilla a Marc Pujols –i així complir la normativa que exigeix un mínim de sis seleccionables– i que el cas «s'estava estudiant».

El Girona juga aquest vespre i li farà falta una decisió bona per als seus interessos, ja que el València activarà Middleton perquè pugui debutar demà a Fuenlabrada. Si la FEB no concedís la petició gironina, el problema seria greu i l'alineació indeguda, un fet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)