Més bàsquet

BÀSQUET / LEB PLATA

ADT

Els uns hi són i els altres volen ser-hi

L'ADT està en posició de «play-off» d'ascens i el Regal FC Barcelona lluita per fer-s'hi un lloc

L'ADT té en el seu compte personal 13 victòries, tres més que el novè classificat, l'Oviedo. Amb aquestes xifres a la mà i tenint en compte que el play-off d'ascens el disputaran els equips compresos entre la segona posició i la novena, els de Torreforta, en aquests moments, gaudeixen d'un marge de seguretat que els assegura, si no baden gaire, la presència en aquesta fase.

El rival d'aquesta jornada, i que podria estroncar la ratxa de tres victòries consecutives, serà el Regal FC Barcelona. El conjunt entrenat per Borja Comenge està en una situació força diferent de la dels locals, ja que ocupa la desena posició en la taula (empatat a deu victòries amb el vuitè, l'Àvila, i el novè, l'Oviedo). Per tant, els barcelonins sortiran intensos per obtenir una victòria que els permeti escalar i fer-se un lloc per jugar un play-off que, a hores d'ara, ja gairebé acaricien.

La cita d'avui serà especialment important per al capità de l'ADT, David Viñas, que celebrarà el seu partit número cent amb la samarreta groga i negra. L'escorta tarragoní va ingressar a l'equip el febrer del 2008 i té contracte fins a final d'aquest curs.

En la mitja part, es presentaran els equips de la base i s'homenatjarà el Club Gimnàstic de Tarragona pel seu 125è aniversari.

LA JORNADA

19.00
Clavijo-Plasència.
(demà)
18.30
Tíjola-Guadalajara.
19.15
ADT-Barça B.
19.00
Àvila-Mallorca.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)