Més bàsquet

BÀSQUET / LEB OR

CBT

No comptaven a vèncer

El CBT no dóna la sorpresa i cau a Burgos en un partit en què no hi tenia res a perdre

Els de Berni Álvarez cauen una posició, però continuen fora de la zona de «play-out»

Andreu Casadevall
ENTRENADOR DEL BURGOS
«El d'avui [ahir] no ha estat un partit brillant ni bonic. En la primera meitat hem estat malament en defensa i encara que en la segona hem agafat cert avantatge, hem perdut moltes pilotes»
«Els dos equips estàvem una mica descentrats. Sort que el CBT tampoc tenia el dia, perquè si hagués aprofitat les nostres errades haurien pogut guanyar el partit»
Berni Álvarez
ENTRENADOR DEL CBT
«La primera meitat ha estat molt fluixa defensivament. No hem sabut aprofitar les faltes comeses pel Burgos ni tallar-los el joc sota la cistella»
«En la segona meitat hem millorat en defensa, però el nostre problema ha estat clar: ens ha faltat ambició per ser més agressius»

El CB Tarragona té molt clar que en aquesta recta final, tenint en compte la dificultat dels desplaçaments que l'esperen, el més important és centrar-se i tirar endavant els partits de casa. Així doncs, la derrota d'ahir a la pista del Burgos és un mal menor que ja es veia a venir i que, fins i tot, es pot dir que entrava en els plans de Berni Álvarez. Tot i perdre, els del Serrallo continuen allunyats de les places que els obligarien a disputar el play-out de permanència, però, mirant més enllà de la jornada present, aquest resultat els afegeix més pressió als partits que disputaran al Serrallo, on passi el que passi, no es poden permetre fallar.

Cap dels dos equips va fer un joc especialment bo. Les pèrdues de pilota i les jugades precipitades del Burgos i els problemes defensius del CBT van rebaixar les expectatives d'un partit que prometia ser força vistós. Però tot i ser un partit gris, el Ford Burgos va demostrar, un cop més, que la força del seu equip no rau en les individualitats, sinó en les continues aportacions d'uns jugadors d'alt nivell que treballen com un bloc. Downs, Tillman, Castro, Vinicius i Martínez del Cura van igualar o superar els deu punts fent gala d'un gran encert (66% en tirs de dos el conjunt de l'equip). Per contra, els de Tarragona, amb un Franklin irreconeixible que tot just va ser capaç d'anotar sis punts, van tenir problemes per encistellar i només Oglesby i Schraeder van ser capaços de superar la desena de punts. L'equip local, dirigit per Andreu Casadevall, també va ser superior en el control del rebot defensiu (27 a 19), mentre que els tarragonins van aprofitar les segones oportunitats que els va donar el domini del rebot ofensiu (7 a 12) per no despenjar-se totalment del partit.

Durant els primers deu minuts de partit Schraeder i Aguilar van estirar el carro tarragoní i gràcies al seu encert van ser capaços de tancar el primer quart amb un desavantatge de només quatre punts (25-21). A partir del 7-7 el Burgos va prémer l'accelerador i va anotar, amb l'acció combinada de Tillman i Martínez, un parcial de 8-2 que va significar la primera escapada local. Però, el tàndem Schraeder Aguilar va ser capaç de llimar la diferència i, no només això, va posar momentàniament els seus al davant (17-18). Però això va ser tot, ja que no van trigar a perdre l'avantatge a causa d'un triple de Martínez. Després, tot i que van intentar-ho, la sort no els va acompanyar i van haver-se de resignar a anar per darrere amb diferències que vorejaven en tot moment els deu punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)