Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA

El Blanes fa un cop d'efecte a la zona baixa

El Blanes va estrenar la nova ciutat esportiva amb una victòria, contra un dels rivals a la zona baixa, a qui deixa a tres victòries més l'average.

Després d'un primer quart favorable a l'equip blanenc, el segon període va tenir un ritme més travat. Això va mantenir el marcador igualat i es va arribar al descans cinc punts amunt (45-40).

La segona meitat va anar acompanyada d'un joc més ràpid del Blanes, que va aconseguir evitar la duresa dels visitants i escapar-se amb un parcial de 28-14 que trencava el partit. Els blanencs van continuar amb una bona defensa i el control del rebot, fet que no va permetre sorpreses.

El Natzaret no va oposar resistència i es va lligar una victòria que suposa un punt i a part a la mala ratxa de lesions i resultats.

BLANES
92
NATZARET
65
BLANES:
Bravo (21), Vilà (5), Sima (14), S. Palomino (23), Garriga (7) –cinc inicial– O. Palomino, Blesa, Ortiz (6), Torrent (5), Roca (7) i Rodríguez (4). 8 triples: 3 Bravo, 1 Torrent, Vilà, Sima, S. Palomino i Garriga. 6/14 tirs lliures. 24 faltes. Cap eliminat.
NATZARET:
J. Rodríguez (11), Esteve (4), E. Rodríguez (5), Poch (9), Jerez (6) –cinc inicial– Obregón (5), Campillo (4), Málaga (5), Zudaire (10), Belmonte (4) i Suñé (2). 5 triples: J. Rodríguez, D Rodríguez, Obregón, Belmonte i Poch. 14/26 tirs lliures. 20 faltes. Cap eliminat
PARC.:
27-19, 45-40, 73-54 i 92-65.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)