Més bàsquet

BÀSQUET / 1a CATALANA

El Quart continua imparable ALELLA 72 - QUART 96

El Quart continua demostrant per què ja és equip de copa Catalunya amb un gran encert que ha fet que guanyi partits amb una gran diferència de punts. L'enfrontament va començar sense que cap dels dos equips dominés clarament i amb igualtat de punts en el marcador. Malgrat això, el Quart va decidir guanyar el partit i trencar-lo en el segon període amb un parcial de 9-24 que li va donar un avantatge còmode. A la segona part, va anar guanyant l'Alella de 18 punts. Però els locals, a la represa, en lloc de deixar-se intimidar, van desplegar un gran defensa i gràcies a l'encert de cara a cistella, van impedir que el Quart agafés avantatges més contundents durant els últims períodes. Tot i això, l'Alella en cap moment no va poder reduir les diferències en el resultat.