Més bàsquet

BÀSQUET / 1a CATALANA

El Salt no perd les ganes SALT 67 - SANT NARCÍS 40

El Salt, tot i ser el flamant guanyador de lliga, no perd les ganes de sumar victòries i amb aquesta contra el Sant Narcís suma el seu 11è derbi guanyat d'aquesta temporada. L'enfrontament va començar plàcid per al Salt, que gràcies a una gran defensa va ofegar les aspiracions ofensives del Sant Narcís. Tot i això, els visitants no es van arronsar i amb una defensa zonal van intentar parar el joc dels locals, però aquests van saber atacar amb fluïdesa la cistella rival. Amb aquesta derrota el Sant Narcís es complica la vida i perd la tercera posició en la taula, però s'assegura el quart lloc de la classificació, que li permetrà aspirar a l'ascens a copa Catalunya, tot i les complicacions.
SALT:
Bartrolí (10), Geli (6), Pons (5), Costa (8), Torrent (12) –cinc inicial–; Bover (10), Fexas (6), M. Busquets (6), Burguet (1), J. Busquets, Mateu (3). 7 triples: 2 M. Busquets, 2 Bover, 2 Torrent i 1 Pons. 14/25 tirs lliures. 19 faltes.
SANT NARCÍS:
Baronat (6), Clavaguera (11), Mondejar, Llinàs (5), Carreras –cinc inicial–; De Pedro (6), Heras, Rodríguez, Olascoada (3), Pujolràs (6), Comellas (3), Prat. 3 triples: 1 Clavaguera, Olascoada i Comellas. 11/19 tirs lliures. 23 faltes. Eliminat. Carreras.
PARCIALS:
17-7, 33-16, 51-30, 67-40.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)