Més bàsquet

BÀSQUET / NBA

Pau Gasol:«Estic molt decebut»

El pivot admet que no ha estat al seu nivell, però espera «no ser l'únic culpable de tot»

Es mostra convençut que ell i els Lakers es refaran, i deixa oberta la porta a jugar l'europeu

Pau Gasol és un dels blancs principals de les crítiques en el daltabaix dels Lakers i ahir, davant dels mitjans, va admetre la seva absoluta decepció per la rotunda eliminació del seu equip contra Dallas: «No estic gens content i sí molt decebut; no he rendit al meu nivell habitual i haig de reflexionar sobre tot el que ha passat», va explicar Gasol, que confia no ser «l'únic culpable de tot» en vista de l'allau de retrets que està rebent.

Gasol no va defugir cap tema, i va parlar també sobre els rumors –que va qualificar de «falsedats»– que han envoltat la seva vida privada. «No és només injust per a mi, sinó per a la meva companya, que ha rebut acusacions completament falses, i per a la meva família», va explicar el pivot, que va afegir: «Ha estat una situació emocionalment difícil, però espero que em serveixi per madurar i millorar; el que em fa més ràbia és no haver jugat al màxim i no haver pogut ajudar l'equip a aconseguir els seus objectius.» També va lamentar que Phil Jackson tingués un comiat així: «Em dol que la seva carrera hagi acabat d'aquesta manera; tant de bo hagués estat diferent.»

Gasol va explicar que els problemes ja venien de lluny, sobretot després de l'All Star: «Ha estat una temporada dura, que ens ha passat factura en el moment més delicat; els rivals havien perdut aquella por i respecte que existia quan jugaven contra nosaltres, i en ocasions nosaltres tampoc ens ho hem merescut.» Malgrat tot, es va mostrar positiu de cara al futur: «Hem d'assumir-ho i començar de zero la temporada vinent, amb moltes ganes; sé que com a equip podem recuperar-nos i ho farem.»

Ara el jugador vol descansar «per trobar una mica de pau», però va prometre «treballar de valent per tornar a estar al cent per cent» i «ser el jugador que vull ser». També va deixar obert el seu possible retorn a la selecció, en l'europeu de Lituània: «Tindré molt descans i hi ha el dubte del tancament patronal; a més, vull que l'equip es classifiqui per als Jocs de Londres.»

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)