Més bàsquet

BÀSQUET / COPA DE LES NACIONS

Catalunya juga avui la «final»

El combinat de Sílvia Font disputarà aquest migdia (12 h) l'última jornada de la copa de les Nacions, en una mena de final, perquè qui guanyi serà campió. Catalunya va superar ahir Galícia. La jugada més destacada va ser un triple de la badalonina Antoja en carrera i des de set metres per acabar el primer temps. En la segona meitat la igualtat es va mantenir fins al final amb la tripleta exterior d'Antoja, Domínguez i Martínez imparable. Les catalanes van anar sempre a davant amb rendes sobre els 10 punts, però en el tram final a les gallegues se'ls va acabar la benzina i van sucumbir totalment.

CATALUNYA 78

GALÍCIA 58

CATALUNYA: Antoja (5), Lima (14), Palau (5), Freixanet (7), Ferragut (8) –cinc inicial–, Navarro, Domínguez (4), Bahí (3), Núria Martínez (17), Pascua (15).

GALÍCIA: Lamelo, S. Gómez (21), Román (3), Herrera (4), Abalde (19) –cinc inicial–, Feijo, R. Gómez (11), Gesteira, Puente, Maiou.

PARCIALS: 20-17, 20-14 (40-31); 17-19 (57-50) i

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)