FCBQ

Els falta una marxa

Copa Catalunya femenina. Les banyolines acusen la poca intensitat i encaixen novament una contundent derrota

SANT FRUITÓS 78


BENCRIADA 55


Nova derrota de les noies de Sandra Ventura, que, tot i no abaixar els braços, no van tenir possibilitats de vèncer en cap moment.

Els 26 punts encaixats en el primer quart deixaven les banyolines en una situació complicada, tot i que en el segon període la millora del Bencriada va impedir que la diferència fos més gran al descans.

En el tercer quart, però, la intensitat del Sant Fruitós va deixar el conjunt local amb només 8 punts anotats, que van fer impossible intentar la remuntada en l'últim quart.

L'equip banyolí haurà d'augmentar la intensitat defensiva si vol canviar la dinàmica negativa amb què ha començat la temporada. La propera oportunitat serà la setmana vinent a la complicada pista del Joventut les Corts.

BENCRIADA BANYOLES: Bosch (3), Trabal (9), Corominola (3), Serra, Duch (14) –cinc inicial–; Parella (3), Teixidor (6), Domingo (4), Dubé (6), Arboleas (4) i Gallegos (3). 2 triples: Bosch i Domingo. 12/24 tirs lliures. 28 faltes. SANT FRUITÓS: Muus (10), Teixidor (11), Rosell (4), Garcia (5), Santamaría (15) –cinc inicial–; Moyà (11), Giménez (13), Martí i Cuenca (9). 2 triples: Garcia i Giménez. 19/29 tirs lliures. 20 faltes. PARCIALS: 13-26, 29-40, 37-60 i 55-78.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)