Més bàsquet

La FEB no aplicarà la llicència única

Política esportiva. Ho va aprovar per unanimitat en l'assemblea i la federació catalana continua emetent-les i cobrant-les

La federació espanyola de bàsquet no implantarà el model de llicència única que va propugnar el govern del PP en la llei de racionalització del sector públic del 2014. Per tant, la federació catalana –i la resta– continuaran expedint llicències i cobrant-les com ha vingut fent fins ara, com a mínim fins que es voti en sentit contrari.

La Llei 15/2014 preveu que les federacions espanyoles siguin les que expedeixin les llicències, les cobrin i, en tot cas, compensin les territorials per les feines de tramitació administrativa que haurien de continuar fent. És a dir, la FEB emetria la llicència i la cobraria, però la feina l'hauria de continuar fent la federació catalana, que rebria una compensació econòmica, sempre a criteri de la FEB. Per descomptat, el temor de les federacions territorials era que la llicència única fos un pretext per augmentar el finançament de les federacions espanyoles –a costa de les territorials– i poder retallar així les subvencions que reben del CSD.

Posteriorment, una disposició transitòria va deixar a criteri de cada federació posar en marxa el sistema o no fer-ho. En aquest últim cas, cal aprovar-ho en assemblea i no n'hi ha prou amb més del 50 per cent dels vots: cal que aquests vots representin més del 50 per cent de les federacions territorials i que aquestes territorials també representin més del 50 per cent del total de llicències de l'estat. Els requisits es van complir amb escreix perquè es va aprovar per unanimitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)