FCBQ

El Ceset es ven la plaça

Copa Catalunya. El club ha renunciat a jugar-hi el curs vinent en no poder fer un equip competitiu. La seva idea és sortir a segona catalana

Excepte sorpresa d'última hora, la copa Catalunya de la propera temporada únicament tindrà un equip gironí, la Bisbal. El Ceset, cinquè el curs passat en la seva estrena en la categoria (17-13), ha decidit no continuar-hi i vendre's la plaça. L'èxode de jugadors, en alguns casos per motius laborals i altres per estudis, i la poca predisposició a cobrir les baixes amb gent de fora del club –sobretot, pels costos que es podien generar– han impossibilitat fer un equip competitiu per a la categoria. I en aquesta situació, la directiva ha optat per oferir el seu lloc i, si és possible, intercanviar-lo per un a segona catalana. Per competir-hi, hi haurà una plantilla formada només per jugadors de la casa.

També s'estrenarà tècnic. I és que Eloy Acedo ha decidit tancar l'etapa de tres cursos en el sènior, en què l'ha dut de la segona catalana a copa Catalunya, per la via esportiva. A la majoria de la plantilla d'aquests anys, també va dirigir-los l'últim any de júniors. Acedo continuarà en el club de coordinador.

El femení, també

La falta de jugadores ha fet que també s'hagi decidit prescindir d'un dels dos sèniors femenins. Concretament, el de primera catalana, que havia acabat a mitja taula. En concret, en el novè lloc (15-15). Amb vista al curs 2015/16, únicament hi haurà un equip sènior femení, que militarà a territorial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)