FCBQ

Roger Grimau i Cindy Lima, premiats

Nit del Bàsquet Català. L'acte serveix per posar el punt final a la temporada

La sala d'actes de La Salle a Barcelona serà seu avui (19.30 h) de la 34a edició de la Nit del Bàsquet Català, organitzada per la federació catalana. L'acte posa el punt final a la temporada.

En l'edició d'enguany es farà un reconeixement especial a Roger Grimau i a Cindy Lima per la seva trajectòria. Tots dos s'acaben de retirar després d'una gran carrera professional. Grimau és, des de fa alguns mesos, imatge de la federació catalana. També seran guardonats avui Sergi Vidal (Fiatc Joventut) i Noemí Jordana (Spar Citylift Girona), com a millors jugadors del país en competicions d'àmbit estatal, i Salva Maldonado, com a tècnic, pel curs fantàstic de la Penya.

Durant l'acte, es repartiran guardons a persones vinculades durant anys al bàsquet, encara que sigui de manera totalment amateur. A més, es donaran també medalles i reconeixements a clubs, jugadors, entrenadors, àrbitres i auxiliars de taula per la seva dedicació, a més de diplomes a les entitats que han pujat de categoria o que han assolit algun títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)