FCBQ

El GEiEG manté el fortí amb un gran darrer quart

Copa Catalunya fem. La defensa i els punts d'Eva Bou en el tram final, claus

GEIEG 67 ARENYS 62

GEiEG: Pairó, Gallegos (10), Moreno (12), González (6) i Roig (10) –cinc inicial–; Jódar (2), Masó (2), Bou (14), Serra (4), Arias (1), Sargatal, Xargay (6). 7 triples: 3 Gallegos, 2 Moreno, 1 Bou i Serra. 14/20 en tirs lliures. 25 faltes. ARENYS: Gibert (11), Balmes (10), Kovacevic (8), De Miguel (16) i Arola (9) –cinc inicial–; Moral (4), De Miguel (16), López (2) i Kapa (2). 6 triples: 3 Arola, 1 Gibert, Balmes i De Miguel. 16/24 en tirs lliures. 20 faltes. PARCIALS: 14-11, 17-19, 17-20 i 19-12. COMENTARI: Nou triomf del GEiEG, i ja en són vuit, en aquest cas a casa, on l'equip de Carles Surís encara no coneix la derrota. Tot i així, la victòria va ser soferta contra un Arenys amb experiència, poques rotacions i poder interior. De fet, el domini de les pivots visitants a la zona ja va crear problemes d'inici a les locals. Balmes i Kovacevic manaven sota cistella i l'Arenys no permetia córrer al GEiEG. Amb 14-11 va arrencar el segon quart, amb millores defensives locals en els ajustos, però amb problemes per anotar en estàtic. Arola va beneficiar-se des del triple en les ajudes interiors de les gironines, que van arribar al descans amb mínim avantatge (31-30). No va millorar gaire la dinàmica del conjunt de Surís en la represa. El joc entre pivots de les interiors visitants –14 punts en el tercer quart– continuava mantenint molt viu l'equip del Maresme. Va ser en el darrer quart quan el ritme va marcar, de nou, la diferència. Bou va anotar els punts clau i el GEiEG va poder córrer, a la fi, i sentenciar el treballat triomf.