FCBQ

El CEB Girona abusa en el segon quart

CEB GIRONA 80 MATARÓ 64

MATARÓ: Puig (14), Sánchez (7), Solia (6), Planes M. (12) i Guiyati (3) –cinc inicial–; Valela (5), Colomé (5), Planes X. (6) i Llueri (2). 7 triples: 2 Puig, 2 M. Planes, 1 Valela, 1 Colomé i 1 Planes. 9/17 en tirs lliures. 22 faltes. CEB GIRONA: Subils (6), Valls (4), Poch (16), Herrera (24) i Rigat (13) –cinc inicial–; Tort (5), Dubé (4), Sala (8), Sima i Heras (3). 10 triples: 4 Poch, 3 Rigat, 2 Subils i 1 Heras. 15/31 t. lliures. 21 faltes. PARCIALS: 13-16, 12-32, 23-20 i 12-15. COMENTARI: El CEB Girona va guanyar a la difícil pista de la UE Mataró en un partit fluix dels visitants en els primers minuts però impressionant en el segon i el tercer quart. Després d'anotar 32 punts en el segon període, els gironins van anar-se'n al descans amb un còmode 25-48. En la represa, el CEB Girona no va abaixar el ritme i va mantenir el marge en el marcador fins al final.