FCBQ

Competitives a domicili

Copa Catalunya femenina. El Bencriada decideix després del descans amb un 7-0 i manté intactes les possibilitats de ser al grup de dalt

Partit rodó del Bencriada Banyoles, que va guanyar ahir a Reus fent una de les millors actuacions de la temporada. I és que la concentració de l'equip de Sandra Ventura va ser excel·lent des del salt inicial fins al final. La bona defensa individual, amb Llagostera controlant la nord-americana Jefferson, va anular les opcions locals. El Bencriada va fer sempre una bona lectura en atac estàtic, marcant diferències ja en el primer quart. Les recuperacions de pilota i la defensa sobre la sèrbia Corkindele també van ser òptimes i les de Banyoles ja van marxar al descans amb l'enfrontament dominat (22-30). El 7-0 de la represa va acabar de sentenciar contra un rival ja entregat. Al final, triomf sòlid, el quart, contra un rival directe, que permet a les de Ventura mantenir intactes les possibilitats de ser al grup de dalt.

SALLE REUS 39 BENCRIADA 54

LA SALLE REUS: Romeu (4), Medall (6), Quintana (14), Jefferson i Corkindele (5) –cinc inicial–; Rodríguez, Calba, Carvalon (6), Travalón, Martí (2), Fàbregas i Rubio. 1 triple: Carvalon. 9/13 en tirs lliures. 20 faltes. BENCRIADA BANYOLES: Llagostera (8), Cantero (6), H. Trabal (10), Corominola (13) i Duch (12) –cinc inicial–; Gallegos, N. Trabal, Valera, Thió (5). 3 triples: 2 Duch i 1 H. Trabal. 13/20 en tirs lliures. 16 faltes. PARCIALS: 7-13, 15-17, 7-15 i 10-7.