FCBQ

La cistella es fa molt petita a Granollers

Copa Catalunya fem. Un 0/20 en triples i quatre punts en l'últim quart enfonsen el GEiEG

GRANOLLERS 50 GEIEG 41

GRANOLLERS: Cejudo (11), Vilardell (4), Santana (3), Martínez (6) i Sala (6) –cinc inicial–; Maspons (14), Callizo, Povedano (4), Torruella (2). 6 triples: 4 Maspons, 1 Cejudo i Vilardell. 18/24 en tirs lliures. 18 faltes. GEiEG: Pairó (2), Gallegos (1), Bou (3), González (4) i Serra –cinc inicial–; Jou (4), Jódar (5), Masó, Arias (4), Sargatal, Xargay (11) i Roig (7). Cap triple. 7/12 en tirs lliures. 25 faltes personals. PARCIALS: 13-11, 18-14, 10-12 i 9-4. COMENTARI: El GEiEG no va poder superar la visita a Granollers en un fluix partit en què l'equip gironí mai va mostrar la concentració i energia necessàries. Les visitants es van contagiar de la fredor de la pista i els va costar molt entrar en el partit. Els problemes en la defensa de l'un contra un i un 0/20 en triples van ser una xacra per al conjunt de Carles Surís, espès en atac i fallant tirs alliberats. Els quatre punts anotats en el darrer quart reflecteixen el mal dia del GEiEG, que si més no va poder salvar el ‘basket average' de l'anada contra un rival que podria estar al grup de dalt en la segona fase.