FCBQ

L'Olot supera el Palamós en la segona meitat

PALAMÓS 53 OLOT 68

OLOT: Sala (13), M. Pujolar (10), Gainza (13), Montero (2), A. Pujolar –cinc inicial–; Nogareda, Roca (11), Gutiérrez (12) i Ramos (7). 3 triples: Roca, Gutiérrez i Ramos. 15/25 tirs lliures. 25 faltes. PALAMÓS: Aurora (9), Morales (2), Elizalde (9), Martínez (18), Díez (7) –cinc inicial–; Collell, Ros, Muñoz (5), Sanjuan (3) i Rocas. 4 triples: Aurora, Martínez, Muñoz i Díez. 17/27 tirs lliures. 22 faltes. Eliminades: Elizalde i Sanjuan. PARCIALS: 17-22, 22-13, 15-8 i 14-10. COMENTARI: Triomf olotí en l'intens enfrontament que l'Olot i el Palamós van protagonitzar a la Garrotxa. Un 9-0 en l'inici del segon període va compensar el millor primer quart del Palamós i va permetre a les locals arribar al descans amb un lleuger avantatge. En la segona meitat el conjunt palamosí va veure's superat pel ritme de l'Olot, molt intens tant en atac com en defensa. A més, les visitants van perdre l'encert en el llançament exterior de la primera meitat.