FCBQ

Una estrena guanyadora

Copa Catalunya femenina. Les de Sandra Ventura van aprofitar la seva superioritat en el joc interior i van dominar durant tres quarts

L'HOSPITALET 60 BENCRIADA 64

CEJ L'HOSPITALET: Mora (5), Illa, Moreno (1), Alonso (18) i De Solà (6) –cinc inicial–; Baslone (14), Arias, Portillo, Dutren (12), Sánchez i Perea (4). 3 triples: 2 Baslone, 1 Alonso. 11/16 en tirs lliures. 32 faltes personals. Eliminats: Baslone, Mora i De Solà. BENCRIADA: Llagostera (9), Cantera (4), Thió (6), H. Trabal (9), Duch (6) –cinc inicial–; Gallegos (6), N. Trabal (8), Valera (6), Corominola (9). 2 triples: Gallegos i H. Trabal. 22/38 en tirs lliures. 21 faltes personals. Eliminada: Llagostera. PARCIALS: 16-23, 7-13, 11-13 i 26-15. COMENTARI: El Bencriada va obrir l'any 2016 amb bones sensacions, amb una victòria a domicili, que trenca la ratxa de dues derrotes consecutives i que torna a donar a les de Banyoles possibilitats de ser al grup d'ascens. El triomf visitant es va argumentar en els tres primers quarts. Una bona sortida va col·locar en òrbita l'equip de Sandra Ventura, que ahir va insistir en el joc interior tot el partit, aprofitant el seu avantatge de centímetres. Amb un 23-36 al descans, el marcador va seguir sent controlat amb comoditat per les de Banyoles, que en el darrer quart van patir la reacció lògica de l'equip local.L'Hospitalet, de fet, va arribar a situar-se a tres punts. Però el Bencriada va saber tancar la victòria des de la línia del tir lliure. La propera cita, a Banyoles i contra el líder, el Basket Almeda.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)