FCBQ

La cistella es fa estreta

Copa Catalunya femenina. El fluix 20% en tirs de camp i la baixa de Txell Xargay limiten les opcions d'un GEiEG, que perd el lideratge

P. MATARÓ 57 GEIEG 46

PLATGES DE MATARÓ: Murat, Del Santo (10), Cordon (10) i Dixon (11), Gómez (5) –cinc inicial–; Fernández (12), Rubio, Hurtado (6), López (3). 8 triples: 3 Cordon, 2 Fernández, 1 Del Santo, López i Dixon. 11/13 en tirs lliures. 15 faltes personals. GEiEG: Pairó (4), Gallegos, González (8), Serra (8) i Roig (10) –cinc inicial–; Bagaria, Jódar, Masó, Bou (9), Moreno (5), Arias (2). 5 triples: 2 Serra, 1 Moreno, González i Roig. 9/16 en tirs lliures. 17 faltes personals. PARCIALS: 17-16, 14-6, 11-16 i 15-8. COMENTARI: Quan no la fiques es fa difícil guanyar un partit. Tot i que la defensa sigui excel·lent. I això és el que li va passar ahir al líder, que va perdre aquesta condició a Mataró signant un negatiu 20% en tirs de camp. Les de Carles Surís van sortir intenses com és habitual, competint, però patint en l'encert, sobretot en el segon quart. El 31-22 del descans va ser aixecat per les gironines en la represa. Serra, amb 8 punts consecutius (dos triples), va protagonitzar la remuntada i va col·locar l'equip a dos punts del rival. Però la impossibilitat d'anotar (també un 50% més que discret des del tir lliure) no va permetre al GEiEG somiar amb el triomf. En el darrer quart ho van intentar pressionant. Però la precipitació i el Mataró, assegurant la victòria des del tir lliure, van evitar qualsevol sorpresa.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)