Ferró (5), Caminal (11), Olives (8), Gonzalo (5) i Castro (14) –cinc inicial–; Camarasa (14), Muliternos, Puigcercós, Vilardaga (7), Ceña (8) i Boneu (6). Cap triple. 20/30 en tirs lliures. 22 faltes personals.
Roca (18), Gutiérrez (9), M. Pujolar (2), A. Pujolar (5), Ramos (7) –cinc inicial–; Coma (4), Gainza (2), Montero (5) i Nogareda (3). 6 triples: 3 Roca, 1 Gutiérrez, A. Pujolar i Ramos. 12/19 en tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminada: Gainza.
PARCIALS:
17-10, 18-18, 22-14 i 21-13.
COMENTARI:
Derrota i mal partit de les olotines, que no van aconseguir trobar el ritme necessari per entrar en joc. Sempre a remolc del Safa Claror, les visitants, molt passives en atac i sense intensitat en defensa, van deixen escapar l'encontre. Només en el segon quart van competir. Després de la mitja part, les locals van sortir molt endollades i van sentenciar el partit.
51
PALAMÓS:
Aurora (9), Elizalde, Rocas, Sanjuan (4), Dauder (12) –cinc inicial–; Collell (4), E. Morales (3), Adarnius (2), Ros, Martínez (8) i Muñoz (9). 5 triples: 2 Muñoz, 1 Dauder, Morales i Aurora. 6/9 tirs lliures. 21 faltes. Eliminades: Martínez i Muñoz.
57
SANT ANDREU:
Reche (3), Santiago (7), Altieri (4), Guñalons (6), Rovira (4) –cinc inicial–; Vicens (4), Arregui 19) i Garrido (10). 6 triples: 3 Arregui, 2 Garrido i 1 Santiago. 11/14 tirs lliures. 14 faltes.
PARCIALS:
10-15, 8-19, 14-5 i 19-18.
COMENTARI:
El Palamós va plantar cara al rival després d'una primera meitat adversa per al conjunt empordanès. Els 16 punts que separaven tots dos conjunts al descans van reduir-se a 7 després d'un esplèndid tercer període de l'equip local, en què va situar-se a 5 punts del Sant Andreu a dos minuts per al final. Tot i el gran esforç de les locals, però, les visitants van sentenciar des del tir lliure.