FCBQ

El GEiEG s'imposa en el gran duel i és líder

Copa Catalunya femenina. Gran darrer quart de les gironines, amb Bou i Roig decidint

GEIEG 70 BARÇA CBS 65

GEIEG: Pairó (6), Gallegos, Bou (19), González (5), Serra (1) –cinc inicial–; Bagaria, Jòdar (3), Masó, Moreno (6), Arias (11) i Roig (19). 3 triples: 2 Bou, 1 Jòdar. 17/26 en tirs lliures. 26 faltes personals. BARÇA CBS: Fernández (3), Pablos (8), Boleda (29), Aguilar (4) i Cabanillas –cinc inicial–; Lizano (7), Garcia (1), Grau (8), Lázaro (5). 8 triples: 6 Boleda, 2 Lizano. 23/31 en tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminada: Grau. PARCIALS: 8-22, 18-8, 21-23 i 23-12. COMENTARI: Victòria de prestigi del GEiEG al fortí del Lluís Bachs en el duel de colíders que assegura la categoria per a les gironines. El Barça va perdre el partit i el lideratge a favor de l'equip de Carles Surís, que va patir en el primer quart la falta d'intensitat, l'encert de Boleda i el domini interior de Lázaro. Va ser la jove Arias la que va contagiar la seva agressivitat en el segon quart a les locals perquè es fiquessin en el partit. El GEiEG va entendre l'exigència física del partit i va arribar al descans amb un obert 26-30. La lluita i el contacte van continuar en la represa i en el darrer tram, amb Roig i Bou encertades, les de Surís van controlar el ritme i sobretot el rebot defensiu, clau del triomf final.