FCBQ

Victòria amb un triple de Castillo en l'últim instant

Copa Catalunya. Els de Lluís Feliu van aguantar, tot i un parcial final de 5-15

Espectacular segon triomf consecutiu del Bisbal, en aquest cas quan ja sonava la botzina i amb un triple de Castillo –el millor junt amb Macau–, que va desencadenar l'eufòria a la graderia. El partit va ser força igualat, amb exhibició defensiva dels locals i intercanvi de cistelles, sobretot en el primer quart. A partit de l'empat a 27, en l'equador del segon període, el Sol Gironès va anar sempre al davant, fins i tot amb diferències d'onze punts (58-47 a vuit minuts del final). Va ser amb 69-59 i a dos minuts i mig de la finalització quan el Sant Cugat va reaccionar amb un 5-15, amb desqualificació de Nieto pel mig. En la darrera acció, Genís Castillo va decidir.

SOL GIRONÈS 77 SANT CUGAT 74

SOL GIRONÈS BISBAL: Montiel (12), Castillo (13), Mitjà (4), Nieto (13) i Oliva (10) –cinc inicial–; Macau (15), Poch (8), Serra (2), Curto, Soler i Farreras. 5 triples: 2 Macau, 1 Montiel, Castillo i Nieto. 8/10 en tirs lliures. 29 faltes personals. Eliminat: Nieto. SANT CUGAT: Sanahuja (8), Curto (18), Olaguilbe (15), A. Reyes (7) i P. Reyes (6) –cinc inicial–; Costals (6), Garcia, Fernández (2), Rodríguez (5), Martín (7). 7 triples: 3 Curto, 2 Sanahuja, 1 Rodríguez i Martín. 15/26 en tirs lliures. 19 faltes personals. PARCIALS: 17-17, 19-17, 20-11 i 21-29.