FCBQ

Encara vives i somiant

Copa Catalunya fem. Gran triomf a domicili del Bencriada, que encara podria jugar en el grup d'ascens en la segona fase de la lliga

SESE 48 BENCRIADA 49

SESE: Casanovas (17), Tatchi (12), Jiménez (4), Davi, Collado (4) –cinc inicial–; Lobo (1), Fernández, Turron, Gavarró (6), Turrión (2) i Mariscal. Cap triple. 16/23 en tirs lliures. 20 faltes personals. Eliminada: Davi. BENCRIADA: N. Trabal (8), Ribes (2), Thió (12), H. Trabal (7) i Duch (3) –cinc inicial–; Gallegos (1), Llagostera (1), Valera (7), Corominolas (8). 3 triples: 1 Duch, H. Trabal i N. Trabal. 18/31 en tirs lliures. 22 faltes personals. Eliminades: Duch i Corominolas. PARCIALS: 11-7, 7-17, 14-15 i 16-10. COMENTARI: La victòria del Bencriada ahir a Barcelona manté encara viu l'equip de Sandra Ventura per poder jugar per l'ascens en la segona fase de la lliga. Això sí, haurà de guanyar els seus dos propers partits i esperar altres resultats. En qualsevol cas, l'equip de Banyoles segueix somiant a assegurar ja la permanència gràcies al triomf d'ahir treballat i consolidat en el segon quart. I és que el 7-17 de parcial, amb defenses alternatives (zona i individual) i dos contra uns als pivots rivals, va donar un marge clau a les gironines, que al descans guanyaven 18-24. Després d'un tercer quart d'intercanvi de cistelles, en el darrer, les visitants van anar sempre per davant en el marcador. L'augment de la intensitat rival i algunes pèrdues no van evitar al final que el Bencriada obtingués un triomf merescut.