FCBQ

Un fortí inexpugnable

Copa Catalunya femenina. Les de Carles Surís no dubten davant un rival que pateix en el rebot i en un segon quart demolidor (21-6)

GEIEG 71 S. NICOLAU 40

GEIEG: Gallegos, Masó (5), Bou (10), González (8) i Serra (4) –cinc inicial–; Pairó (5), Jòdar (7), Moreno (15), Arias (3) i Roig (14). 3 triples: 1 Pairó, 1 Jòdar i 1 Serra. 22/26 en tirs lliures. 28 faltes personals. Eliminades: Pairó, Masó i Arias. SANT NICOLAU: Delgado (6), Negrebetska (9), Verge (5), Capdevila (2) i Garcia (3) –cinc inicial–; Fuentes (4), Bonet (6), Pérez, Cladellas (3) i Díaz (2). 3 triples: 1 Negrebetska, 1 Verge i 1 Garcia. 19/25 en tirs lliures. 28 faltes personals. Eliminada: Garcia. PARCIALS: 18-11, 21-6, 17-11 i 15-12. COMENTARI: Quan falten dues jornades per al final de la primera fase, el GEiEG continua invicte al fortí del Lluís Bachs i líder del grup, amb la permanència assegurada, després de vèncer ahir sense gaire problemes el Sant Nicolau. Les de Carles Surís van sortir conscienciades tot i jugar amb el penúltim classificat, ja que en l'anada van caure amb una exhibició de Negrebetska. En aquest cas, i amb el partit força preparat, les gironines no es van deixar sorprendre. La defensa dels blocs indirectes va ser la correcta i els tirs rivals van ser ben puntejats, i el Sant Nicolau al descans només havia fet 17 punts. En el segon temps, amb tot decidit (39-17), el tècnic local va donar minuts a totes les jugadores, a més de provar diverses situacions de cara a la segona fase de la lliga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)