FCBQ

El líder no para

Copa Catalunya femenina. Triomf a la pista del cuer amb una gran primera meitat

Nova victòria del GEiEG, que a falta d'un partit de la primera fase s'ha assegurat acabar com a líder. La víctima ahir va ser el cuer, el Sant Fruitós, que va patir els arguments de l'equip de Surís, sobretot en la primera meitat. Les gironines van sortir força bé, marcant el ritme i amb un joc ràpid i alegre, cercant bones opcions en atac. Amb 13 d'avantatge en el descans (25-38), les visitants es van trobar amb problemes en la represa. El conjunt del Bages va augmentar la seva agressivitat amb una pressió a tota la pista, amb dos contra un. El partit es va travar i el GEiEG es va trobar incòmode, també perquè era penalitzat en defensa. Tot i això, el líder no va patir pel triomf en un partit en què va recuperar vint pilotes i va agafar tretze rebots ofensius.

SANT FRUITÓS 61 GEIEG 66

SANT FRUITÓS: Moya (8), Trullas (3), Muns (10), Garcia (11) i Santamaria (10) –cinc inicial–; Hinojosa (2), Gener, Teixidó (1), Orive (7), Grau (6), Parcerisa (3). 2 triples: Trullas i Santamaria. 19/31 en lliures. 20 faltes. GEiEG: Pairó (4), Gallegos (15), Masó (2), Moreno (7) i Roig (10) –cinc inicial–; Jódar (6), Bou (12), González (3), Serra (2), Arias (5), Sargatal. 4 triples: 3 Gallegos, 1 Arias. 14/23 en lliures. 24 faltes. PARCIALS: 16-24, 9-14, 15-12 i 21-16.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)