FCBQ

El CEB Girona pateix fins al final

CEB GIRONA 72 MONTGAT 70

CEB GIRONA: Justicia (10), Dubé (2), Barris (12), Poch (11) i Herrera (13) –cinc inicial–; Revilla (6), Subils (7), Rigat, Valls (7) i Herrera (13). 4 triples: 2 Poch, 1 Justicia i Subils. 24/40 en tirs lliures. 19 faltes. Eliminats: Justicia i Rigat. MONTGAT: Via (16), Palomar (2), González (8), Balletbó (15) i Franch (13) –cinc inicial–; Bardají (4), Baluda (6), Perera (2), Lario i Sarda (4). 4 triples: 3 Franch i 1 Balletbó. 12/17 en tirs lliures. 29 faltes personals. Eliminat: Bardají. PARCIALS: 11-15, 24-12, 14-13 i 23-30. COMENTARI: Victòria gironina en un partit molt dur, amb un rival que va mostrar una defensa molt agressiva. Un gran segon quart local (24-12) va permetre a l'equip de Servitja obtenir un avantatge que després va saber gestionar. Una mala defensa en l'últim quart (25-30) va fer patir el conjunt gironí, que amb la victòria es manté segon.