FCBQ

Massa pèrdues

Copa Catalunya. Els de Lluís Feliu arriben amb possibilitats fins a cinc minuts del final (61-57), però al final cedeixen a Badalona

Derrota a la mítica pista de Badalona, això sí, competint fins a cinc minuts del final. És quan el Bisbal va perdre la possibilitat de guanyar, amb pèrdues imperdonables en primera línia de passada. Massa regal per a tot un Sant Josep. I això que la sortida dels de Feliu va ser prou sòlida, amb criteri en atac. Un 13-3 va canviar el panorama al final del primer quart i, més tard, els locals ja vencien 34-21 amb bona circulació, aprofitant els desajustos defensius visitants. En l'últim quart i amb 59-46, Serra va anotar tres triples que van ficar el Bisbal al partit (61-57), fins que l'equip es va desinflar amb moltes pèrdues, i va cedir el triomf.

SANT JOSEP76

SANT JOSEP: Arimont (2), González (19), Rourera (13), Molina (12), Cuesta (20) –c. i.–; Rodríguez, Olivares (1), Laguarda (5), Santiago (2), Carceller (2). 7 triples: 3 Rourera, 2 González, 1 Laguarda i Molina. 13/24 tirs lliures. 20 faltes. SOL GIRONÈS BISBAL: Montiel (11), Castillo (5), Vila (5), Oliva (10), Frau (10) –cinc inicial–; Macau, Mitjà (6), Poch, Serra (22), Soler i Farreras. 7 triples: 4 Serra, 1 Castillo, Vila i Mitjà. 8/11 en tirs lliures. 21 faltes. Eliminat: Oliva. PARCIALS: 25-16, 17-17, 11-13 i 23-17.