FCBQ

Un mal primer quart condemna el Palamós

PALAMÓS50
VEDRUNA66

PALAMÓS: Aurora (8), Morales, Dauder (10), Elizalde (15), Sanjuan (6) –cinc inicial–; Adernius (1), Martínez (5), Muñoz (4), Roques (1). 2 triples: Dauder. 20/34 en tirs lliures. 20 faltes personals. Eliminada: Aurora. VEDRUNA: Sosa (8), Melià (7), Sánchez (10), Virgili (14), Fabregat (11) –cinc inicial–; López (4), Alma (6), Aro (6), Molgosa. 8 triples: 4 Virgili, 2 Aro i Fabregat. 16/22 en tirs lliures. 25 faltes personals. Eliminada: Sánchez. PARCIALS: 7-23, 13-7, 21-20 i 9-16. COMENTARI: La mala sortida del Palamós va marcar totalment la derrota d'ahir contra el Vedruna de Gràcia. I és que el 7-23 del primer quart, amb quatre triples visitants, va descol·loca i molt a les d'Àngel Aranda, que es van refer al segon i tercer quart, fent un gran bàsquet i competint sense complexes gràcies a la millora defensiva i ofensiva. En el darrer període i amb 41-50 en el marcador, les locals van acabar cedint davant la superioritat rival.