FCBQ

El Sant Narcís perd a la pista del líder

STA. COLOMA 71
SANT NARCÍS 66

SANTA COLOMA: P. Ruiz (5), Montilla (14), Espín (7), López (9), Jiménez (15) –cinc inicial–; Sánchez (5), Gómez, Arredondo (10) i A. Ruiz (2). 5 triples: 2 Montilla, 1 López, Arredondo i Jiménez. 9/18 tirs lliures. 18 faltes. SANT NARCÍS: G. De Pedro (11), Pujolràs (9), Valerín (3), Comellas (3), Pons –cinc inicial–; Tejada (4), Paulí, Ballell (16), Valerón (12), R. De Pedro (8), Samper i Carpintero. 6 triples: 2 Ballell, 1 Tejada, G. De Pedro, Valerín i Comellas. 10/17 tirs lliures. 21 faltes. PARCIALS: 21-22, 24-15, 16-17 i 10-12. COMENTARI: Partit excel·lent del Sant Narcís, que no va ser capaç de vèncer a la pista del líder. Els primers quinze minuts van ser dels gironins, però els locals van capgirar la dinàmica i van imposar-se fins al 30', quan el Sant Narcís va remuntar i es va col·locar al davant en el marcador. A un minut del final, amb els visitants dominant, dues faltes molt rigoroses van decantar el matx.