Gran pas de la Bisbal per a la permanència

Copa Catalunya

MINGUELLA 59
SOL GIRONÈS 70

AE MINGUELLA: Ibáñez, Esteve (6), Villalaín (9), Hurtado (6) i Méndez (9) –cinc inicial–; Tomeu (6), Llongueras, M. López (7), Ribó (7), Navarro (5), Salichs (2) i C. López (2). 1 triple: Navarro. 16/23 en tirs lliures. 23 faltes. SOL GIRONÈS BISBAL: Montiel (20), Mitjà, Nieto (5), Oliva (17) i Soler –cinc inicial–; Macau (13), Vilà (4), Poch (2), Serra (2), Frau (2), Castillo (5). 8 triples: 2 Montiel, Macau, 1 Castillo, Vilà, Nieto i Oliva. 10/17 en tirs lliures. 22 faltes. PARCIALS: 8-22, 15-17, 15-19 i 21-12. COMENTARI: Triomf clau ahir del Sol Gironès Bisbal a la pista d'un rival directe en la lluita per la permanència. Els de Lluís Feliu van fer un gran partit a Badalona, en un partit gairebé resolt en la mitja part (+16 per als empordanesos). La sortida visitant va ser brutal, amb una gran defensa i jugant còmodes en atac. L'encert, amb tres triples, també va acompanyar i el triomf va orientar-se en el bon sentit al final del primer acte. En el segon va arribar la reacció rival amb un 10-0 (18-22), però Montiel va saber liderar l'equip per arribar al descans amb 16 punts de marge. En la represa l'intercanvi de cistelles va afavorir els visitants, però no pas l'apagada de llum a quatre minuts del final del tercer període, amb 32-53. La Bisbal va patir, però per sort, la diferència ja va ser insalvable per al Minguella. Amb aquesta victòria, els bisbalencs continuen somiant evitar fins i tot el ‘play-off' de descens, a falta de sis jornades.