FCBQ

Bahí debuta amb triomf

Copa Catalunya femenina (ascens). La gironina col·labora en la seva estrena amb el GEiEG amb 10 punts i set rebots en 24 minuts

GRUP BARNA 48
GEIEG 64

GRUP BARNA: González (7), Torron (9), Trabal (8), Carbonell, Zabalo (3) –cinc inicial–; Picornell (8), Grau, Rodríguez (8), Garcia (5), Casadevall. 4 triples: González, Picornell, Trabal i Garcia. 8/21 en tirs lliures. 18 faltes. Eliminada: Zabalo. GEIEG: Pairó (10), Gallegos (2), Moreno (3), González (7) i Roig (6) –cinc inicial–; Bahí (10), Jòdar (7), Bou (5), Serra (8), Arias (2), Xargay (4). 5 triples: 2 Serra, 1 Pairó, Bahí, Jòdar. 9/16 en tirs lliures. 23 faltes personals. PARCIALS: 10-19, 9-20, 17-9 i 12-16. COMENTARI: El recent (tancat divendres) i flamant fitxatge del GEiEG, l'alera pivot gironina del Cadí la Seu d'Urgell Georgina Bahí, va debutar ahir amb el club en què va començar a jugar amb 10 punts i set rebots (17 de valoració), en 24 minuts a pista. Bahí va col·laborar al triomf de l'equip de Surís, que va sumar una treballada victòria en la seva visita a Barcelona. Les 25 pèrdues que va provocar l'excel·lent defensa visitant, sobretot en la primera part, van ser una de les claus d'un triomf que manté el conjunt gironí amb les seves possibilitats intactes de jugar la fase a quatre per l'ascens a Lliga Femenina 2. Després d'una primera meitat perfecta, amb un joc fluït i ritme superior respecte al rival sobretot en les transicions, el GEiEG va haver de patir en la segona part la duresa local, que no va impedir la derrota.