FCBQ

Massa tirs lliures

Copa Catalunya. Els de Lluís Feliu competeixen de manera excel·lent fins a cinc minuts del final, però les faltes els acaben traient del partit

VIC 86
SOL GIRONÈS 82

VIC: Garrote (29), López (4), Balanzó (20), Sima (10), Pous –cinc inicial–; Comas, Freixes (12), Vidal (6), Joanola (4), Pires (1), Segura, Espaulella. 6 triples: 3 Garrote, 2 Balanzó, 1 López. 34/44 en tirs lliures. 19 faltes. SOL GIRONÈS: Castillo (2), Montiel (34), Mitjà (11), Nieto (9), Oliva (6) –cinc inicial–; Vila (3), Macau (13), Poch (2), Serra (2), Frau, Soler. 9 triples: 4 Montiel, 3 Mitjà, 1 Vila i Nieto. 17/21 en tirs lliures. 30 faltes. Eliminat: Soler. PARCIALS: 22-19, 11-18, 14-10, 29-25. COMENTARI: Derrota ajustada en una plaça complicada d'un Bisbal competitiu i notable. Només el rebot (16 menys que el rival) i els tirs lliures –els locals en van llançar 44– van allunyar els visitants del triomf. Una victòria difícil d'assolir, com es va veure ja en un primer quart en què el ritme anotador de l'amfitrió era voraç. En el segon acte, amb bons ajustos defensius, el Sol Gironès va poder començar a córrer. El premi va ser un 33-37 en el descans. La bona dinàmica es va mantenir i millorar en la represa. Per 10 punts va arribar a manar l'equip de Lluís Feliu als sis minuts del tercer quart (43-53). A partir d'aquí, els nombrosos tirs lliures van donar molta vida al Vic, que va empatar a 57 a falta d'un quart. Un darrer tram en què a cinc minuts del final els locals van aconseguir el petit trencament decisiu per assolir el triomf.