FCBQ

La permanència, cada cop més a prop

Copa Catalunya. Els 11 triples i el desastrós percentatge rival en el tir lliure (5/23), clau

SOL GIRONÈS 70
CASTELLAR 56

SOL GIRONÈS BISBAL: Montiel (12), Castillo (3), Mitjà (8), Nieto (17) i Poch (4) –cinc inicial–; Macau (6), Vila (3), Serra (7), Font, Oliva (9), Frau (1), Soler. 11 triples: 2 Macau, Mitjà i Nieto, i 1 Montiel, Castillo, Vila, Serra i Oliva. 9/14 en tirs lliures. 24 faltes. CASTELLAR: Garcia (10), Algar (5), Bernadí (6), Pino (17) i Cadafalch (3) –cinc inicial–; Viladomat (6), Phillips, Barbosa (1), Germà (6), Thereze, Kwazema (2). 7 triples: 3 Pino, 2 Germà, 1 Algar i Viladomat. 5/23 en tirs lliures. 16 faltes personals. PARCIALS: 17-20, 16-13, 18-12 i 19-11. COMENTARI: Triomf vital, que dóna oxigen al Sol Gironès en el seu camí cap a la permanència. Els de Lluís Feliu s'han assegurat, com a mínim, el factor pista a favor en cas d'haver de jugar el ‘play-off' pel descens. La victòria va ser treballada, coral i recolzada amb gran encert en els triples (11), tot i que el partit es va complicar a partir del minut 7. Un 0-7 del Castellar va col·lapsar els locals, que fins a la meitat del segon període (22-32) no van poder seguir el ritme anotador visitant. Per sort, un 11-1 va deixar obert el matx al descans gràcies a la pressió a tota pista i la zona. A la represa el Bisbal va controlar el ritme de l'enfrontament (48-38) i al principi del darrer quart, amb 4 triples, va sentenciar (67-50).